VENI Energi erbjuder energiadministration till egendomsförvaltare

Publisert: 05.05.2015 av Anniken Fosse  

Genom att överlåta energiadministration till en professionell aktör kan egendomsförvaltare spara tid och pengar. VENI Energi har under många år hjälpt förvaltare med administration och hantering av energiförbrukning. Vi sköter hela processen från etablering av mätarstruktur och insamling av värden till redovisning och fakturering av energiförbrukning. Vi kan också fördela och fakturera kostnader rörande fjärrvärme, fjärrkylning etc.

Förvaltare kan välja att överlåta hela eller delar av processen.

Alla sorters fastigheter

VENI Energi levererar lösningar för alla sorters fastigheter och lägger vikt vid att kunna erbjuda lösningar som passar alla behov. Köpcentrum och kontorsfastigheter med flera hyresgäster är vår största kundgrupp. VENI Energi har kunder över hela landet och det finns i dag många stora förvaltare som använder sig av VENI Energiadministration.

Varför VENI Energi?

Du kan tryggt överlåta uppgifter gällande energihantering till VENI Energi. Vi ser till att energiförbrukningen blir korrekt mätt, redovisad och fördelad på hyresgäster i fastigheten. Det är vår kärnkompetens och vi har systemen som krävs för att sköta detta professionellt och effektivt. VENI Energi kundservice hjälper hyresgäster med frågor rörande förbrukning, fakturering etc. så att du som förvaltare kan fokusera på din egna kärnverksamhet.

Energieffektiv egendomsdrift och rapportering av förbrukning

Alla timvärden från VENI Energi mätare kan automatiskt överföras till ditt Energiuppföljningssystem. Ett energiuppföljningssystem är det viktigaste verktyget för att kunna nyttja energikällan på mest effektiva sätt.

Du får även tillgång till VENI Energi ePortal där du kan följa elförbrukningen i kWh per mätare, eller grupperat enligt förvaltare, lediga ytor och hyresgäster. Värdena som visas i ePortalen fungerar som fakturaunderlag. I ePortalen kan du enkelt identifiera effekttoppar för perioden. Här kan du dessutom ta ut tabeller och grafer för rapportering.

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss via salg@venienergi.no eller telefon +47 32 24 26 80 eller direkt via mobil: +47 41 28 02 89

VENI Energi kommer hitta en lösning som passar dina behov.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail