Momsrevision

Publisert: 29.10.2015 av Kjell Anders Pedersen  

Betalar ditt företag rätt moms?

VENI Energi Revision har under 10 år erbjudit företag hjälp med betalning av moms. Våra tjänster inkluderar både inrikes- och utrikesmoms. Enligt vår erfarenhet är det många företag som har stora utestående momsbelopp som enkelt kan återfås med hjälp av VENI Energi momstjänster. De flesta av våra kunder är mellanstora till stora företag och vi har huvudsakligen välkända företag i vårt kundregister.

Moms på tjänsteresor

VENI Energi Revision fokuserar på områden där vi upplever att företag gör bristfälliga momsavdrag. Moms på tjänsteresor, elektronisk kommunikation och angränsande områden är några exempel. Vi upplever att stora företag inte alltid drar av moms på sina tjänsteresor, eller på sina kontorskostnader. VENI Energi revision har både kompetensen och systemen för att hjälpa kunden med detta. Tack vare preskriptionsbestämmelser kan vi korrigera momsavdrag flera år tillbaka och det finns därmed stora pengar att återfå.

Kostnader i utlandet

Gör ditt företag utrikesresor, eller har ni andra utrikeskostnader inom företaget? Även i detta fall kan VENI Energi Revision hjälpa er att återfå momskostnader. EU har ett system för momsåterbetalning över landsgränser och det innebär att ditt företag kan återfå moms på utländska varu- och tjänsteköp, enligt varje enskilt lands bestämmelser.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail