Till dig som förvaltar köpcentrum eller fastigheter med flera hyresgäster

Publisert: 28.07.2015 av Sondre Benjamin Aasen  
  • Visste du att du kan överlåta all energiadministration till VENI Energi, utan att det kostar dig en krona?
  • Visste du att VENI Energi uppgraderar mätarstruktur, installerar mätare med automatisk avläsning, och bidrar till ett ökat värde av fastigheten utan kostnad för dig?
  • Visste du att VENI Energi mätarsystem ger dig en exakt bild av hur din fastighet använder el, så att det blir enklare att minska förbrukningen?
  • Visste du att VENI Energi har en egen kundservice som tar hand om dina hyresgäster och deras frågor gällande el, så att du kan fokusera på din egna kärnverksamhet?

Mer för pengarna

VENI Energi kollektivmätning ger dig mer för pengarna. Vår nättjänst är skräddarsydd för att förenkla eldrift av fastigheter med flera hyresgäster, och inkluderar ett flertal tjänster som du inte får genom ditt lokala elverk. Utan extrakostnad.

Kontroll och kvalitet

Vid etablering av kollektivmätning övertar VENI Energi fastighetsdriften från elverket, och utför korrekt automatisk mätning och redovisning av hyresgästerna. Vi tar dessutom över fördelning och fakturering av kollektiv el enligt dina önskemål.

VENI Energi har goda rutiner och avancerade system, och alla våra tjänster erbjuds i enlighet med rådande lagar och föreskrifter.

Översikt över elförbrukning och rapportering

Kollektivmätning gör det enkelt att få en översikt över mätarnas elförbrukning i fastigheten. Elförbrukningen kan grupperas i kategorier som ”förvaltare”, ”lediga lokaler” och ”hyresgäster”. Alla mätvärden är tillgängliga i en ePortal där du får tillgång till de rapporter du behöver, snabbt och enkelt.

Hur vi kan hjälpa dig

VENI Energi Energy ansvarar idag för en enklare och mer effektiv vardag för ca 50 egendomsförvaltare. Vi hjälper gärna dig också.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail