VENI Energirevision är lönsam

Publisert: 25.04.2015 av Øivind Holm  

VENI Energi har under 20 år levererat tjänsten Energirevision till den norska och svenska företagsmarknaden. Inom loppet av dessa år har vi hjälpt ca 7500 företag med att få tillbaka över 400 miljoner kronor för felfakturerade elkostnader. Vi erbjuder tjänsten Energirevision till företag av alla storlekar. Från de minsta till de allra största och mest erkända företagen på marknaden.

VENI Energi upptäcker fel vid 1 av 5 Energirevisioner

VENI Energi granskar företagets elfakturor för eventuella felaktigheter. 20 års erfarenhet har gett oss mycket god kompetens inom området, och vi upptäcker potentiell felberäkning i 20 % av utförda revisioner. Preskriptionslagen i Norge och Sverige tillåter oss att rätta eventuella felfaktureringar flera år tillbaka i tiden.

Vi upplever att många företag blivit felfakturerade för sin elförbrukning långt tillbaka i tiden, trots att de kanske blir korrekt fakturerade i dag. Det är därmed gynnsamt för företag att låta VENI Energi utföra en Energirevision. Även om de anser att de betalar rätt för sin elförbrukning för tillfället.

Inga fel – inga kostnader

Att låta VENI Energi utföra en energirevision medför ingen ekonomisk risk för företaget. Upptäcker vi inga fel blir granskningen gratis för företaget. VENI Energi har sedan 1995 utfört cirka 30 000 kostnadsfria Energirevisioner där vi har avslutat uppdraget med skicka en ”inte fel”-rapport till kunden.

Om VENI Energi upptäcker potentiell felfakturering inleder vi en återbetalningsprocess där vi kräver att få felberäkningen återbetald till våra kunder. De flesta företagen gör dessutom framtida vinster i och med att felaktigheten korrigeras för kommande energiförbrukning. VENI Energi arvode för uppdraget regleras utifrån en på förhand avtalad andel av den faktiska återbetalningen och besparingen företaget uppnår vid genomförd Energirevision. Vår granskning medför därmed ingen ekonomisk risk för företaget.

Önskar du en Energirevision utan ekonomisk risk för ditt företag?

Kontakta Yvonne Lundqvist, e-post: yvonne@VENI Energienergy.se

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail